Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 18 червня, відбулося засідання виконавчого комітету.

На порядок денний було винесено 24 питання, серед яких 6 додаткових, а 1 направлено на доопрацювання.

Присутні заслухали та затвердили план роботи виконавчого комітету Чопської міської ради на ІІІ квартал 2019 року, висновки про вартість нерухомого майна, додаткову угоду до Договору оренди, звіт про підготовку навчальних закладів міста до нового навчального року і господарського комплексу та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр. На засіданні було утворено нову комісію захисту прав дитини та затверджено Положення про неї, схвалено Програму гуманітарного розмінування території задамбового простору м. Чоп групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Закарпатській області на 2019 рік і Програму підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділах прикордонної служби на українсько-угорському державному кордоні (на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону), розташованих на території міста Чоп, на 2019 рік, внесено зміни до складу евакуаційної комісії та комісії з питань ТЕБ і НС.

Також члени виконавчого комітету надали дозвіл на добудову та реконструкцію, прийняли на квартирний облік при виконавчому комітеті, встановили плату за проживання у гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в м. Чоп, відвели місця для розташування матеріалів передвиборчої агітації.

На засіданні було прийнято 7 рішень щодо надання матеріальної допомоги.

Наостанок заступник міського голови з питань житлово-комунального господарство Ігор Гіжан розповів про результати аудиторської перевірки комунальних підприємств “Чистий Чоп” і “Водоканал Чоп“.