Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У ДНЗ “Казка” відбувся бал випускників (ФОТО, ВІДЕО)

0

29-30 травня у дитячому навчальному закладі “Казка” провели бал випускників “Прощавай, садок дитячий!”. Найстарші вихованці дитячого садочку в новому навчальному році сядуть за шкільні парти. Цьогоріч ДНЗ закінчили 93 дітлахів. Із них 69 випускники з українською мовою навчання та 24 – з угорською мовою навчання.

Перед початком свята  випускники отримали Боже благословіння в храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

На святковий вечір до малечі, окрім батьків і рідних, завітали Чопський міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Михайло Чолавин, заступник начальника та провідні спеціалісти Управління освіти, культури, молоді та спорту Єва Сюч, Ірина Цибульська та Інна Лемішко.

Під час свята малеча декламувала вірші, співала, танцювала та брала участь у різних конкурсах. Тож вихованці весело попрощалися з рідним садочком.

Представник батьківського комітету виступив зі словами вдячності до вихователів за їхню любов до дітей, витримку та чудову підготовку майбутніх школярів.

Привітав із таким чудовим святом присутніх і очільник Чопа, який побажав успіхів майбутнім школярам. Разом із тим попросив вибачення у батьків і вихователів за незручності, котрі виникли під час реконструкції закладу, та подякував за терпіння та розуміння ситуації.

Більше фото за посиланням.

Більше відео за посиланням.