Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 23 травня, відбулося засідання виконавчого комітету.

На порядок денний було винесено 28 питань, серед яких 5 додаткових, а 1 не схвалено більшістю голосів.

Присутні заслухали звіт про підсумки виконання бюджету міста за січень – березень 2019 року, про роботу Служби у справах дітей та Комісії  з  питань  захисту  прав дитини протягом 2018 року. Під час засідання було надано дозвіл на реструктуризацію заборгованості орендної плати, припинено дію договору оренди нерухомого майна, внесено зміни до рішення виконавчого комітету Чопської міської ради від 20.08.2015 року №145 “Про надання статусу “дитини, позбавленої батьківського піклування”, затверджено Акт весняного комісійного обстеження вулично-дорожньої мережі м. Чоп та розпорядження міського голови щодо закінчення опалювального сезону 2018-2019 років, змінено договір найму житлового приміщення.

Також членами виконавчого комітету було схвалено програми: “Проведення дворазової (весняно-осінньої) суцільної дератизації у м. Чоп на 2019 рік”, “Впровадження системи вуличного відеоспостереження у м. Чоп на 2019-2021 роки”, підтримки та матеріально-технічного забезпечення КНП ЧМР “Чопська міська лікарня” на 2019-2021 роки.

На засіданні було прийнято 16 рішень щодо надання матеріальної допомоги.

Наостанок директори загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 і №2 імені Іштвана Сечені запросили присутніх на свято Останнього дзвоника та спільне свято випускників шкіл міста, які відбудуться у п’ятницю, 31 травня.