Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Учні ЗОШ міста взяли участь у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді (ФОТО)

0

Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 04.03.2019 р. “Про проведення Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді” 24 квітня 2019 року на стадіоні “Авангард” м. Ужгород було проведено обласну спартакіаду, в якій взяла участь команда загальноосвітніх шкіл м. Чоп у складі: Адам Олександр, Бабінкін Сергій, Баді Томас, Горват Ласло, Ерди Олександр, Козуля Владислав, Стебівка Владислав, Тромпак Валерій, Піцикевич Дмитро, Чолавин Назар. Керівник команди – вчитель предмету «Захист Вітчизни» Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Сігайов В.Д.

Відповідно до Регламенту про проведення спартакіади допризовники змагались у 5-ти дисциплінах: метання гранати, стрільба з пневматичної гвинтівки, біг на 100 м, біг на 1000 м, підтягування.

Учасники змагань від м. Чоп виявили силу волі, жагу до перемоги та показали хороші здібності з військово-прикладних предметів навчання.

У змаганнях прийняло участь 18 команд адміністративно-територіальних одиниць області загальною кількість близько 200 осіб.