Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопському прикордонному загоні відзначили професійне свято (ФОТО)

0

3 травня у Чопському прикордонному загоні відзначали 101-шу річницю від створення прикордонного відомства.  Свято розпочалося із патріотичного відео.

У святковій залі було велелюдно. Привітати “зелених беретів” приїхали гості з Закарпатської обласної адміністрації, Закарпатської обласної та Чопської міської ради, представники правоохоронних органів та ветерани Держприкордонслужби. 

Найсумлінніших правоохоронців нагородили державними та відомчими відзнаками. Чимало нагород отримали прикордонники, які брали участь в ООС. 

Військовий капелан прикордонного загону відслужив святковий молебень. Разом із усіма присутніми отець Сергій помолився за мир у нашій державі та за усіх тих, хто боронить рідну землю від недруга.

До розробки програми і сценарію долучилися і художні керівники Чопського міського Будинку культури.

Ми хочемо, щоб ці дні були святковими і пам’ятними не лише для ветеранів та персоналу Чопського прикордонного загону, а також для всіх жителів нашого маленького чудового містечка, тому військовослужбовцям, працівникам і гостям свята подарували концертну програму. Красиві тематичні вокальні твори прозвучали у виконанні солістки міського Будинку культури Віри Сентипал (“Збирались хлопці”сл.Богдан Стельмах, муз. Ігор Білозір) та вокального ансамблю “Талісман” (“В темну нічку” лемківська нар. та “Потічок карпатський”сл. Вадим Крищенко, муз. Володимир Куртяк).

Народ України глибоко поважає і пишається своїми вартовими кордону. Присутні також приймали привітання від свого побратима, військовослужбовця Анатолія Кузнєцова, який виконав пісні “Західний кордон” та “Прикордонники Карпат”.

На завершення прозвучала патріотична пісня “Україна Моя” (сл. і муз.Олени Єфімчук).

Ведучою урочистої програми була Оксана Волос.