Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чому виходять з ладу КНС і мережа водовідведення (ФОТОФАКТ)

0

Ми вже неодноразово писали про те, що чи не щодня у місті працює гідродинамічна машина, яка прочищає забиті водостічні труби. Із мережі водовідведення багатоквартирних будинків працівники комунальних підприємств дістають зіжмаканий папір, жмути тканини, шкарпетки, спідню білизну, рушники, будівельний матеріал тощо. Спускання таких речей і зумовлює постійне забивання каналізації, що спричинює витоки стічних вод у жилих квартирах, підвальних приміщеннях і на прибудинкових територіях.

Разом із тим були зафіксовані випадки, коли мешканці міста викидали усілякий непотріб просто у каналізаційні колодязі. Таке недбале ставлення й стало однією з причин, чому вийшов із ладу насос на КНС №1, що призвело до аварії та надзвичайної ситуації у місті. Жодне обладнання не може працювати, коли воно забивається різноманітними речами.

Шановні мешканці! Саме від Вас перш за все залежить чистота й порядок у нашому місті, тому для уникнення аварійних ситуацій, які завдають збитки, просимо не викидати побутове сміття до каналізаційних мереж.