Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Чопської міської ради Закарпатської області «Про встановлення місцевих податків та зборів в м. Чоп на 2020 рік»

0

Проект рішення розроблений згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308. Відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження щодо встановлення  розмірів ставок місцевих податків і зборів відноситься до виключної компетенції органів місцевого самоврядування.

Проект рішення Чопської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів в м. Чоп на 2020 рік» та аналіз регуляторного впливу до нього розміщено на офіційному сайті Чопської міської ради у мережі Інтернет у розділі «Регуляторні акти»/Проекти, режим доступу за посиланням  http://old.chopska-gromada.gov.ua/проекти.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

Вищезазначеним проектом рішення визначено ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, єдиного податку та туристичного збору, механізм справляння місцевих податків і зборів на території м. Чоп.

Адреса: 89502, Україна, Закарпатська область, м. Чоп, вул. Берег, 2,

Телефон/Факс: 0312-71-12-42; email: chop@fd.carpathia.gov.ua

Відповідальна особа – Абрамова Наталя Федорівна, начальник фінансового управління Чопської міської ради.