Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оприлюднення відомостей про проведення повідомної реєстрації колективних договорів (угод)

0

Інформація-оприлюднення

відомостей про проведення повідомної реєстрації колективних договорів (угод) підприємств, установ та організацій в м. Чоп Управлінням праці та соціального захисту населення Чопської міської ради в 2019 році (станом на 01.04.2019.)

До уваги керівників, працівників підприємств, установ та організацій, фізичних осіб – підприємців, профспілкових та інших громадських організацій, уповноважених органів трудових спорів, уповноважених осіб трудових колективів та інших зацікавлених осіб.

 Відповідно до пункту 7 «Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних  угод, колективних договорів», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 року №115, Управління праці та соціального захисту населення Чопської міської ради оприлюднює відомості про повідомну реєстрацію колективних договорів (угод) між адміністрацією та трудовим колективом (профспілковим комітетом) підприємств, установ та організацій у м. Чоп у І кварталі 2019 року.

За I квартал 2019 року у встановленому порядку зареєстровано:

- колективний договір, укладений між керівництвом та первинною профспілковою організацією Чопського прикордонного загону Державної прикордонної служби України на 2019-2021 роки, реєстраційний номер 126 від 08.02.2019.