Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

ЄС продовжить Стипендіальну програму для громадських активістів з країн Східного партнерства у 2019 році

0

До 31 січня наступного року триватиме прийом заявок в межах Стипендіальної програми для громадянського суспільства країн Східного партнерства у 2019 році.

Про це повідомили у Представництві Євррпейського Союзу в Україні.

“Програма розрахована на молодих громадських активістів з країн Східного партнерства – Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Молдови, Грузії та України, котрі працюють над розвитком спільноти та своєї країни, бажають вдосконалити свої лідерські навички”, – зазначили у дипмісії.

20 громадських активістів, які пройдуть відбір в межах програми, зможуть взяти участь у тренінгах та отримати до 5000 євро на впровадження власних проектів.

Крім того, активісти зможуть долучитися до мережі однодумців, відвідати різноманітні зустрічі на високому рівні та отримати інструменти взаємодії із впливовими лідерами як у своїх країнах, так і в інституціях ЄС”, – додали в Представництві ЄС.

Наразі мережа налічує 40 молодих активістів від 20 до 36 років з шести країн Східного партнерства.

Прийом заявок триватиме до 12.00, 31 січня 2019 року.

Деталі програми та аплікаційна форма: http://eapcivilsociety.eu/events/2019-fellowship-call-for-applications.html?fbclid=IwAR3K_rqzAc3_wF2TeOa0AcpANsBKrdefOvqsvge7ymK2Siz2FWKEbrQVzVo.

Підготовлено за матеріалами Представництва ЄС в Україні.