Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі провели святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 6 березня, у залі засідань Чопської міської ради відбувся концерт із нагоди Міжнародного жіночого дня та заліковий захід “Всім жінкам присвячується” студентки-практикантки IV курсу за спеціальністю “Народне пісенне мистецтво” КВНЗ “Ужгородський коледж культури і мистецтва”Олександри Мезив.

Захід розпочав очільник Чопа Валерій Самардак, який привітав жінок із прийдешнім 8 березня і нагородив представниць прекрасної статі грамоти міської ради та вручив квіти.

Із пісенними, танцювальними та віршованими номерами виступили хор ветеранів війни та праці міста Чоп, учасник гуртка “Художнє слово та конферанс” Назар Чолавин, вокальні ансамблі “Чупа чупс” і “Талісман”, солістки міського Будинку культури Віра Сентипал і Оксана Волос, студентка-практикантка Олександра Мезив, ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк”, хореографічний гурток. Звеселила присутніх жартівлива мініатюра “Дві куми”, яку представили учасники драматичного гуртка.

На святі був присутній викладач циклової комісії “Хорових та музично-теоретичних дисциплін” КВНЗ “Ужгородський коледж культури і мистецтва” Олександр Карбованець, котрий висловив подяку за чудовий концерт і привітав Олександру Мезив із успішною здачею практики.

Наостанок була виконана прониклива пісня “Квітка душа”.

Більше знімків за посиланням.

Більше відео за посиланням.