Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 37 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 6 березня, відбулося засідання 37 сесії Чопської міської ради VII скликання.

До порядку денного було підготовлено та розглянуто 39 проектів рішення сесії, серед яких 2 додаткові, а 4 не прийняті більшістю голосів і направленні на доопрацювання.

Засідання розпочалося з привітання депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Міські обранці заслухали та затвердили звіт міського голови про діяльність виконавчих органів ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами ради за 2018 рік, про виконання бюджету міста за січень – грудень 2018 року, звіти про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств “Чистий Чоп” і “Водоканал Чоп”, умови конкурсу на право оренди нерухомого майна алергологічного відділення, рішення “Про організацію та підготовку конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів”, Програми: підтримки діяльності громадської організації „Ветерани війни та учасники бойових дій міста Чоп” на 2019-2020 роки, Програми підтримки 7 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області на 2019 рік.

На засіданні сесії було внесено зміни до міського бюджету на 2019 рік,  до місцевих податків і зборів у м. Чоп на 2019 рік, до Програм: оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2019-2021 роки; “Екологія на 2016-2020 роки”; “Питна вода 2006-2020 роки”; капітального ремонту житлового фонду м. Чоп на 2019 – 2020 роки; соціально-економічного і культурного розвитку м. Чоп на 2019-2020 роки; надання інших пільг окремим категоріям громадян міста Чоп на 2019 рік; фінансової підтримки комунальних підприємств м Чоп на 2018-2020 роки.

Разом із тим депутати збільшили розмір статутного капіталу КП “Водоканал Чоп”, встановили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів.

Також було прийнято 15 рішень щодо земельних питань і 1 щодо затвердження детального плану території.

Наостанок секретар міської ради Михайло Чолавин нагадав про необхідність подання електронної декларації за минулий рік до 31 березня 2019 року.

Засідання 37 сесії Чопської міської ради VII скликання можна переглянути за наступним посиланням.