Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 28 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету.

На порядок денний було винесено 36 питань, серед яких 2 додаткові.

Присутні заслухали підсумки виконання бюджету міста за січень-грудень 2018 року, затвердили звіт про роботу відділу економіки та інвестицій та відділу міського господарства, КП ЧМР “Чистий Чоп” і “Водоканал Чоп”, про хід підготовки до виборів Президента України. Члени виконавчого комітету схвалили Програми: приватизації комунального майна територіальної громади міста Чоп на 2019-2020 роки; підтримки діяльності громадської організації “Ветерани війни та учасники бойових дій міста Чоп” на 2019-2020 роки; підтримки 7 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області на 2019 рік.

Разом із тим були затверджені конкурсна комісія з призначення управителя багатоквартирного будинку, списків осіб, що перебувають на обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Чопської міської ради, проект “Реконструкція КНС № 2 в м. Чоп, Закарпатської області”. Крім того, під час засідання було змінено договір найму житлового приміщення, припинено дію оренди з Головним управлінням ДМС України у Закарпатській області № 14012 від 05.11.2012 року, розглянуто межовий спор і надано дозвіл на видалення зелених насаджень.

Також на засіданні було прийнято 19 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 1 на поховання.

Наостанок міський голова запросив присутніх на святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, який відбудеться 6 березня у залі засідань Чопської міської ради.