Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Звіти про діяльність наглядової ради за 2018 рік

0

За І квартал 2018 року Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій проведено 5 засідань, про що свідчать протоколи №№ 1-5.

На зазначених засідання було розглянуто питання про надання дозволу на реєстрацію у гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в м. Чоп громадянина, який не має постійного місця проживання.

Повернуто до розгляду питання щодо приватизації кімнат № 72А, 18, 46 в гуртожитку міста Чоп по вулиці Пушкіна, 5. Вирішено рекомендувати виконавчому комітету Чопської міської ради надати дозвіл на приватизації зазначених кімнат.

Прийнято 1 (одне) рішення про відмову в приватизації кімнати № 102 по вулиці Пушкіна, 5 в м. Чоп.

Розглянуто акти складені 24 січня 2018 року наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій під час виходу членів наглядової ради до гуртожитку міста Чоп по вулиці Пушкіна, 5.

Рекомендовано виконавчому комітету Чопської міської ради прийняти рішення щодо надання дозволу на приватизацію 3 кімнат (кімнати №№ 99, 107, 108, Блок В).

У звітному кварталі прийнято рішення про повторний вихід до гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в м. Чоп з метою встановлення факту проживання у кімнатах зареєстрованих громадян. За наслідками виходу до гуртожитку наглядової ради складено відповідні акти від 20.02.2018 року.

Також, розглядалось питання щодо створення в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

До відому структурних підрозділі Чопської міської ради доведено зміст протоколів № 1-5.

За ІІ квартал 2018 року Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій проведено 1 засідання, про що свідчить протокол № 6.

На зазначеному засіданні було розглянуто витяг із протоколу № 28 ОСН БК «Каштан» від 25.05.2018р. № 362. Рекомендовано ОСН БК «Каштан» відкрити відповідні рахунку та розпочати роботу із забезпечення мешканців гуртожитку житлово-комунальними послугами, сплатити заборгованість за спожиті комунальні послуги надані комунальним підприємствами.

Рекомендовано виконавчому комітету Чопської міської ради прийняти рішення про відмову в наданні дозволу на приватизацію кімнати № 12Б в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в м. Чоп.

До відому структурних підрозділі Чопської міської ради доведено зміст протоколів № 6.

За ІІІ квартал 2018 року Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій проведено 2 засідання, про що свідчать протоколи №№ 7-8.

На зазначених засідання було розглянуто претензію (кредиторська вимога) Виробничого структурного підрозділу «Львівське регіональне відділення» філії «Енергозбут» ПАТ «Укрзалізниця» від 27.07.2018 року № 420-10, яка надійшла до ОСН БК «Каштан», на суму 9810 грн.13 коп., а також запропоновано КП ЧМР «Водоканал Чоп», яке є постачальником та виконавцем послуг із водовідведення на території міста Чоп, надіслати аналогічну претензію на адресу ОСН «Будинковий комітет «Каштан» про сплату заборгованості за спожиту послугу з водовідведення в розмірі 22 603 гривень.

Також, розглядались заяви громадян на вселення до гуртожитку міста Чоп по вулиці Пушкіна, 5. За наслідками розгляду заяв, рекомендовано виконавчому комітету Чопської міської ради прийняти рішення про передачу в користування кімнат №№ 67 та 68 в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в м. Чоп.

До відому структурних підрозділі Чопської міської ради доведено зміст протоколів № 7-8.

У ІV кварталі 2018 року засідання Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій не проводились.