Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про проведення турніру “Бейблейд: Вибух”

0

Вперше в сучасній історії нашого міста Чоп відбудеться легендарна битва, про яку будуть складати легенди! Битва БЕЙБЛЕЙДІВ! У суботу, 2 березня, о 12.00 год. у міському Будинку культури відбудеться аматорський міський турніру по бейблейду.

Це історія пристрасних бійців, що прямують за своєю мрією аж до вершин. Гравці йдуть на ринг аби відчути спортивний азарт і перемогу на смак.

І. Мета та завдання турніру.
Змагання з бейблейду проводяться з метою підтримки бажання дітей, налагодження та розвиток дружних відносин серед однолітків, вдосконалення спритності і майстерності між однодумцями, розвиток стратегічного мислення та спортивного інтересу, виявлення найсильнішого блейдера серед учасників.
ІІ. Термін і місце проведення.
Змагання проводиться 2 березня 2019 р. за адресою м. Чоп, вул. Головна, 37, Чопський міський Будинок культури.
ІІІ. Керівництво турніру.
Аматорський турнір з бейблейду проводиться дирекцією Чопського міського будинку культури за ініціативи Волоса Анатолія Михайловича (батька бейблейдфана).
ІV. Учасники, програма та характер змагань.
1. У турнірі беруть участь гравці від трьох(3) до ста (100) років на день турніру;
2. Попередня онлайн реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/jR1ENNiPphfB8r2p1 ОБОВ’ЯЗКОВА для усіх учасників, щоб отримати номер для участі, а також знати номер свого суперника для виступу (битви).
3. Після прибуття на турнір всі учасники повинні відмітитися на стійці реєстрації з 11:00 до 12:00 і отримати свій номер шляхом жеребкування.
4. Один з батьків або законний опікун кожного гравця повинен супроводжувати його протягом всього часу проведення турніру!
5. Реєстрація на турнір автоматично закінчується 28.02.2019 об 23:00. 
6. Після реєстрації та отримання номеру учасники будуть розподілені в пари. Турнір буде проводиться за олімпійською системою – учасники змагаються в парах між собою до першої поразки (блейдер залишає турнір після однієї поразки).
7. До наступного раунду виходить по 1 учаснику з кожної пари.
8. При необхідності для досягнення кількості учасників, кратної 2, можуть бути введені технічні гравці*.
*– технічний гравець (учасник) вводиться для досягнення кількості гравців, кратної ступеню 2. Реальному учаснику, якому випадає пара “технічний гравець”, автоматично зараховується перемога в битві.
9. У фінальній стадії беруть участь 4 переможці, між якими визначаться переможці: перше, друге і третє місце
10. Битви проводяться до 3 очок, фінал до 5 очок.
11. Підтвердження реєстрації та отримання номера в день заходу з 11:00 до 12:00.

Попередні заявки на участь у відкритому аматорському міському турнірі по Бейблейду “Бейблейд: Вибух” приймаються виключно у порядку онлайн реєстрації за посиланням https://goo.gl/forms/jR1ENNiPphfB8r2p1
Реєстрація на турнір автоматично закінчується 28.02.2019 о 23:00.
Попередня онлайн реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА для усіх учасників.

Детальніше про турнір можна дізнатися на сторінці у мережі Фейсбук.