Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення на заміщення вакантної посади директора КП “Чистий Чоп”

0

Чопська міська рада повідомляє про наявну вакантну посаду директора Комунального підприємства Чопської міської ради «Чистий Чоп» та прийом документів для відбору кандидатів шляхом проведення співбесіди.

Вимоги до претендента: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста (юрист, економіст, менеджер управління), стаж роботи на  керівних посадах 1 роки, або стаж роботи в інших сферах управління не менше 2 років, вільне володіння державною мовою та навики роботи на комп’ютері, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи, що подаються претендентом: заява на ім’я голови комісії, заповнена особова картка (форма П-2) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 3х4 см, копія документа, який посвідчує особу, копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, копія диплома про вищу освіту, копія військового квитка (для військовозобов’язаних).

Прийом документів від претендентів на вакантну посаду директора Комунального підприємства Чопської міської ради «Чистий Чоп» здійснюється протягом 10 календарних днів з дати публікації оголошення (2 лютого).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається головним спеціалістом з кадрової роботи. (м. Чоп, вул. Берег, 2 тел. 71 12 42).