Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До уваги депутатів: внесення змін до Регламенту Чопської міської ради VII скликання

0

Шановні депутати Чопської міської ради!

Відповідно до п.3 статті 18 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, на виконання  рішення 35 сесії Чопської міської ради VII скликання від 19.12.2018 року №24 “Про план роботи Чопської міської ради” та доручення Чопського міського голови від 09.01.2019 року №1 просимо депутатів міської ради подати в термін до 31 січня 2019 року в Організаційний відділ паперовий і електронний варіанти пропозицій щодо внесення змін до Регламенту Чопської міської ради VII скликання.

Постійній комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики необхідно буде опрацювати та узагальнити відповідні пропозиції депутатів. Результати засідання оформити відповідним протоколом.

Після розгляду пропозицій на відповідній комісії секретарем міської ради буде розроблено проект рішення, котрий після візування буде оприлюднений на офіційному веб-сайті. Після витримки відповідного терміну оприлюднення це питання буде винесене на розгляд чергової сесії Чопської міської ради.