Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У міській раді відбулося інструктивно-методичне заняття щодо організації заходів цивільного захисту та військового обліку (ФОТО)

0

Сьогодні, 20 грудня, у залі засідань міської ради відбулося інструктивно-методичне заняття  щодо організації заходів цивільного захисту та військового обліку на підприємствах, установах та організаціях міста Чопа. На заході були присутні представники Чопської міської ради, Чопського прикордонного загону, Чопських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 та №2 імені Іштвана Сечені, дошкільного навчального закладу “Казка”, Чопської дитячої музичної школи, Чопської дитячо-юнацької спортивної школи, Чопського міського Будинку культури, ТОВ “Пакобо”, ТОВ “Термінал Карпати”, ЗАТ “Чопзовніштранс”, ВАТ “Закарпатінтерпорт”.

Інструктивно-методичне навчання розпочала заступник міського голови, керуючий справами Валентина Плиска, яка розповіла про важливість проведення таких заходів у сьогоденних реаліях.

По першому питанню виступив майстер виробничого навчання Навчально-методичного центру з ЦЗ та БЖД Закарпатської області Віктор Волошин, котрий детально розказав про організацію заходів цивільного захисту суб’єктів господарювання та продемонстрував присутнім наочні матеріали.

Начальник відділу з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС Лариса Фомічова ознайомила учасників заняття з правилами ведення військового обліку на підприємствах, установах і організація. Також звернула увагу на військових облікові документи, які діють згідно чинного законодавства.