Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До уваги депутатів: звітування!

0

Шановні депутати Чопської міської ради!

Відповідно до статті 16 Закону України “Про статус депутата місцевих рад”, Додатку 5 “Положення про звітування Чопського міського голови, постійних комісій міської ради та депутатів міської ради”, який є невід’ємною частиною Статуту територіальної громади міста Чоп, затвердженого рішенням 19 сесії Чопської міської ради VII скликання від 14.02.2017 року № 7, депутати міської ради періодично, але не рідше одного разу на рік, особисто звітують про свою роботу перед територіальною громадою. Відповідно до статті 6 пункту 6 Регламенту ради проведення звітів депутатів визначається з 1 по 15 лютого наступного за звітним року.

У зв’язку з цим просимо особисто подати інформацію про дату, час, та місце звітування про свою роботу перед територіальною громадою. Звітування має відбутися протягом  І півріччя 2019 року.

Свої пропозиції просимо надавати секретарю міської ради з метою подальшого формування проекту рішення Чопської міської ради “Про орієнтовні терміни проведення звітів депутатів перед територіальною громадою”.