Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики (ФОТО)

0

Сьогодні, 17 грудня, відбулося засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики.

Міські обранці розглянули питання про затвердження Програми мобілізаційної підготовки м. Чоп на 2019 рік, плану підготовки проектів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2019 рік, міського бюджету на 2019 рік. Також було обговорено внесення змін до Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  до рішення 11 сесії 7 скликання Чопської міської ради від 08.07.2016 р. № 2 (структура, штат та чисельність апарату) та затвердження Положення про Фінансове управління Чопської міської ради в новій редакції, упорядкування умов оплати праці міського голови на 2019 рік та встановлення надбавки за вислугу років, доповнення Переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг. Крім того, депутати ознайомилися з планом роботи Чопської міської ради на І півріччя 2019 року.

Було вирішено запропонувати депутатам зняти питання “Про роботу постійної комісії з питань  законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики” з порядку денного засідання 35 сесії та направити його на доопрацювання.

Наостанок присутні ознайомилися з усіма іншими питаннями порядку денного XXXV сесії, яка відбудеться 19 грудня.