Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Обласний методичний семінар викладачів музично-теоретичних дисциплін у Чопській ДМШ (ФОТО)

0

20 листопада в Чопській ДМШ відбувся обласний  методичний семінар викладачів музично-теоретичних дисциплін Ужгородського куща з питань викладання сольфеджіо у мистецьких закладах. Тема семінару була присвячена розвитку творчих здібностей на уроках сольфеджіо у старших класах.

Викладач Чопської ДМШ Олійник Т.І. представила відкритий урок, а викладач Купрій К.Е. підготувала доповідь на дану тему.

На семінарі були присутні викладачі 8 шкіл Ужгородського куща  та куратор, викладач циклової комісії  «Теорія музики» Ужгородського музичного коледжу ім. Д.Є.Задора Пришляк Н.І., яка  висловила своє захоплення від дебютного виступу  викладача Олійник Т.І., вихованців закладу, невимушеної атмосфери уроку, підтримки колег та ґрунтовної доповіді Купрій К.Є.

Викладач Ужгородської  ДМШ № 1 ім. П.І.Чайковського Головнич Ю.С звернула увагу присутніх на  значні  зміни у робочих умовах Чопської ДМШ, які дають викладачам та учням школи комфортно працювати і спонукають до творчості.

Усіма учасниками семінару було зазначено,  що там, де мистецький заклад має підтримку і розуміння керівництва місцевої громади є місце для творчих проявів, цікавих нестандартних рішень, розвитку дитячої творчості.