Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відзначили День Гідності та Свободи (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 21 листопада, у Чопі відзначили День Гідності та Свободи. Урочистий захід пройшов на площі Героїв Майдану.

Зі зворушливими літературними та музичними композиціями виступили члени і керівник гуртка “Cценічна мова та конферанс”, ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк”, учні Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

“Сьогодні ми відзначаємо День скорботи, який відбувся декілька років тому. Це день вшанування людей, які віддали своє життя не лише за незалежність та свободу нашої Батьківщини, а й за нас із вами. Це день пам’яті до людей, які, незважаючи на свою національність, професійну спрямованість, на свої цілі та бажання, відділи життя заради кращого майбутнього нашої держави.

Я бажаю всім нам пам’ятати і шанувати Героїв. Також звертаюся до молодого покоління, щоб воно не лише піснями та словами, але й ділом поважали те, що було зроблено”, — відзначив міський голова Валерій Самардак.

 

Також під час заходу преосвященний Кирило єпископ Ужгородський та Закарпатський Української автокефальної православної церкви та отець Віктор служитель храму святого великомученика Димитрія Солунського парафії УАПЦ провели молебень за загиблими героями Революції Гідності.

 Закінчився мітинг покладанням свічок.