Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 20 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету.

На порядок денний було винесено 48 питань, серед яких 1 додаткове.

Присутні заслухали та затвердили підсумки виконання бюджету міста за січень – вересень 2018 року, звіт про роботу Управління праці та соціального захисту населення протягом поточного року та Управління освіти, культури, молоді і спорту за 9 місяців 2018 року, інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, акт комісії з визначення збитків власникам землі та землекористувачам та Акт осіннього комісійного обстеження вулично-дорожньої мережі м. Чоп. Також було схвалено Програми: мобілізаційної підготовки м.Чоп на 2019 рік; діяльності ОСББ, ЖБК і ОСН на 2019 – 2020 роки; благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки; капітального ремонту житлового фонду м. Чоп на 2019 – 2020 роки; розвитку малого і середнього підприємництва на 2019-2020 роки м. Чоп; соціально-економічного і культурного розвитку м. Чоп на 2019-2020 роки.

Разом із тим було створено комісію щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорії осіб, внесено зміни до групи за оплатою праці з ІV на ІІ керівним працівникам Чопського МБК, до меж виборчої дільниці, яка існує на постійній основі, до складу комісії з питань захисту прав дитини, до рішення виконавчого комітету Чопської міської ради від 16 червня 2016 року № 114 “Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”. Були розглянуті питання про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 рр., про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Чопської міської ради, про приватизацію квартири, про встановлення опіки.

Члени виконавчого комітету затвердили тарифи (ціну) на послуги спеціальної автотранспортної техніки, що надаються КП ЧМР “Чистий Чоп” і “Водоканал Чоп”, встановили тарифи на послуги з вивезення побутових відходів (багатоквартирні та одноквартирні будинки з наявністю усіх видів благоустрою – 13,99 грн. на 1 (одного) мешканця в місяць, будинки приватного сектора з присадибною ділянкою – 15,26 грн. на 1 (одного) мешканця в місяць).

Також на засіданні було прийнято 23 рішення щодо надання матеріальної допомоги та 1 щодо надання допомоги на поховання.

Наостанок заступник міського голови, керуючий справами Валентина Плиска запросила присутніх взяти участь у заходах із нагоди Дня Гідності та Свободи, 21 листопада, та Дня пам’яті жертв голодоморів, 24 листопада.