Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулася робоча зустріч із представниками міської ради та учасниками АТО з м. Чоп щодо створення Громадської організації “Учасники АТО м. Чоп”

0

Вчора, 25 жовтня, у залі засідань міської ради відбулася робоча зустріч учасників антитерористичної операції міста Чоп з представниками Чопської міської ради по питанню створення Громадської організації “Учасники АТО м. Чоп”.

На засіданні були присутні заступник міського голови-керуючий справами виконавчого комітету Чопської міської ради Плиска В.П., начальник відділу з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ та НС Фомічова Л.М., адміністратор-державний реєстратор відділу реєстраційних дій Центру надання адміністративних послуг Пида Е.О., а також начальник відділу “Чопського бюро правової допомоги” Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Бецко М.В.

В ході зустрічі державним реєстратором було надано інформацію  щодо переліку всіх необхідних документів для створення та реєстрації громадської організації на території міста. Бецко М.В. проінформувала про права громадської організації та про можливість отримання безоплатної консультації в «Чопському бюро правової допомоги».

Присутні учасники АТО створили робочу групу, яка в подальшому здійснюватиме всі необхідні дії для реєстрації громадської організації на території міста.

DSC02753 DSC02768 DSC02771