Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 32 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 25 вересня, відбулося засідання 32 сесії Чопської міської ради VII скликання.

До порядку денного було підготовлено 41 проект рішення сесії, серед яких 1 додаткове питання, що не було прийнято більшістю голосів.

Засідання розпочалося з привітання міських обранців, які у міжсесійний період відзначали дні народження.

Депутати затвердили міську цільову програму “Цукровий діабет”, Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади міста Чоп та додаткову угоду № 1 до договору від 10 листопада 2017 року про передачу коштів медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання послуг з охорони здоров’я населенню міста Чоп, внесли зміни до Програми благоустрою м. Чоп на 2017-2018 роки, до Міської програми відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян міста Чоп на приміському сполученні загального користування залізничним транспортом на 2018 рік, до Програми управління об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Чоп на 2017-2019 роки, до Програми соціально – економічного розвитку м. Чоп на 2018 рік, до бюджету міста на 2018 рік та до рішення 17 сесії VII скликання Чопської міської ради  від 09.12.2016 р. № 17 “Про впорядкування штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів”. Разом із тим було надано пільги зі сплати земельного податку на 2019 рік військовій частині Т0300 та 7 державній пожежно-рятувальній частині У ДСНС у Закарпатській області, поновлено договір оренди комунального майна, доповнено перелік нерухомого майна територіальної громади міста Чоп та збільшено розмір статутного капіталу Комунальних підприємств “Чистий Чоп” і “Водоканал Чоп”.

Також було прийнято 1 рішення щодо надання дозволу на розробку детального плану території і розглянуто 24 рішення щодо земельних питань, 1 із яких щодо складу Погоджувальної комісії з представників Чопської міської ради по обговоренню проектів містобудівної документації на громадських слуханнях не було підтримано більшістю голосів.

Засідання 32 сесії Чопської міської ради VII скликання можна переглянути за наступним посиланням.