Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

ЗОШ №1 відзначила День знань (ФОТО)

0

Сьогодні, 3 вересня,  у перший клас Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 пішло 65 учнів.

На урочистість були запрошені спеціальні гості: міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Михайло Чолавин, головні спеціалісти управління освіти, молоді та спорту Ірина Цибульська та Людмила Капко.

Лінійка розпочалася з урочистої ходи першокласників. Опісля чого директор школи Євгенія Демчик привітала дітей, батьків, гостей зі святом. Розповіла про здобутки учнів протягом минулого навчального року та про роботи, які були зроблені влітку.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять учениці, яка трагічно загинула.

Привітав школярів і їхніх рідних із початком навчального року і міський голова Валерій Самардак, який запросив усіх долучатися до святкування Дня міста, яке відбудеться у суботу, 15 вересня.

Із вітальними слова виступила Ірина Цибульська, яка вручила грамоти, подяки, медалі та грошові винагороди за участь та здобуття призових місць в олімпіадах і спортивних змаганнях.

Порадували своїми виступами і першокласники, які продекламували віршики.

Святкова лінійка завершилася тим, що представники першого та випускного класу задзвонили шкільним дзвінком. 11-класники повели першокласників до класів, і всі школярі пішли на уроки.