Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Привітання з Днем знань

0

Щиро вітаємо усю громаду Чопа, батьків, вчителів, школярів і, особливо, першокласників із Днем знань!

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня, сердечно вітаємо Вас із початком нового навчального року!

Особливим цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше переступають шкільний поріг. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, котрі востаннє переживають свято Першого дзвоника у ролі школярів.

Перше вересня — це свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи. Адже кожен, переступаючи її поріг, згадує з теплом свої шкільні роки, свою першу вчительку, свої перші здобутки в країні знань.

Тож учителям та рідним бажаємо терпіння та наснаги перед новим навчальним роком, адже саме Ви є тією міцною опорою, на яку протягом 11-ти років спираються ваші учні та діти. А школярам —  наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в прийдешньому навчальному році!

Зі святом!