Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 31 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 15 серпня, відбулося засідання 31 сесії Чопської міської ради VII скликання.

До порядку денного було підготовлено 28 проектів рішень сесії, серед яких два додаткові. 7 земельних питань було виключено у зв’язку з тим, що вони не розглядалися на постійній комісії з питань земельних відносин та містобудування, а 1 щодо внесення змін до складу комісії направлене на доопрацювання.

Засідання розпочалося з привітання депутатів, які у міжсесійний період відзначали дні народження.

Міські обранці заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету міста за січень – червень 2018 року, програми: відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян міста Чоп на приміському сполученні загального користування залізничним транспортом на 2019 рік; надання інших пільг окремим категоріям громадян міста Чоп  на 2019 рік; зайнятості населення  м. Чоп на 2018-2020 роки; медичного забезпечення і проведення безкоштовного зубопротезування учасників і інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій на 2018 – 2021 роки; медичного забезпечення мешканців м. Чоп у разі амбулаторного лікування на 2018-2019 роки; фінансової підтримки комунальних підприємств м. Чоп на 2018-2020 роки. Крім того, були внесені зміни до бюджету міста на 2018 рік, до складу тендерного комітету та до прогарам: “Питна вода 2006-2020 роки”; благоустрою м. Чоп на 2017-2018 роки; зі встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових територіях у м. Чоп на 2016 -2019 роки; соціально-економічного розвитку м. Чоп на 2018 рік.

На засіданні сесії було надано дозвіл на списання матеріальних цінностей, створено та найменовано провулок, який з’єднує вул. Миру та культову споруду Свято-Успенського храму, що розташований на території м. Чоп – “Провулок протоієрея Михайла Бобика”. Разом із тим було вирішено направити до Верховної Ради України звернення щодо вирішення питання заборони на законодавчому рівні використання поліетиленових пакетів в магазинах та точках продажу товарів.

Також сьогодні на засіданні Чопської міської ради було проголосовано рішення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Чоп”.За багаторічну працю на благо громади міста цьогоріч міські обранці одноголосно підтримали наступні кандидатури :

- настоятель Свято-Успенського храму в м. Чоп Михайло Бобик (посмертно);

- священослужитель реформатської церкви Балог Іван Іванович;

- священослужитель римо-католицької церкви в м. Чоп Лирінцзі Бейло (посмертно);

- мешканець міста Чоп Гурковський Леонід Спірідонович.

Засідання 31 сесії Чопської міської ради VII скликання можна переглянути за наступним посиланням.