Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Звіт відділу ведення Державного реєстру виборців Чопської міської ради за 2017 рік

0

Протягом 2017 року відділом Державного реєстру виборців  Чопської  міської ради  вхідні відомості періодичного поновлення оброблені на 100%.

Основними завданнями відділу ведення Реєстру є: ведення персоніфікованого обліку виборців, що проживають або перебувають на території міста Чоп; складання та уточнення списків виборців для виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад, міського голови, для всеукраїнських та місцевих референдумів.

Станом на 29.12.2017 рік в АІТС  ДРВ по місті Чоп значаться:

- виборців – 7 тисяч 466 осіб

- нездатних самостійно пересуватись – 24 особи

- недієздатних – 4 особи

- вулиць – 53

- будинків – 1164

Протягом звітного періоду діяльність відділу здійснювалася відповідно до розпоряджень міського голови, та розпоряджень Центральної виборчої комісії.

Відповідно до вимог ЗУ “Про Державний реєстр виборців” відділом ведення Державного реєстру виборців, згідно покладених на нього завдань поточного року проведена організаційно-правова робота.

За період 2017 року відділом виконана робота по проведенню заходів з формування реєстру виборців на території міста Чоп:

- внесення запису про виборців до бази даних Реєстру;

- внесення змін до персональних даних  Реєстру;

- знищення запису Реєстру;

- оновлювалась програма ПЗ перевірки вхідних відомостей (CheckForm);

- проведено перевірку комплексної системи захисту інформації в автоматизованій інформаційно-телекомунікаційній системі;

- проведено  категоріювання приміщення у відділі, та присвоєно 4 категорію;

- проведено заміну носіїв ключової інформації засобів криптографічного захисту;

- сформовані внутрішні накази відділу щодо вибуття виборців, про внесення запису, про зміну виборчих адрес, про усунення кратних  включень, та проведено аналіз розбіжностей при співставленні.

Поновлення бази даних здійснювалося щомісячно до 5 числа на підставі відомостей, поданих щодо визначених категорій громадян суб’єктами подання. Суб’єктами подання цих відомостей у відділ ведення Державного реєстру виборців  Чопської міської ради у відповідності до ст. 22 ЗУ “Про Державний реєстр виборців” є 5 установ, організацій (Ужгородський РВ ГУ ДМС, РАЦС міністерства юстиції України, військова частина Т0300, управління праці та соціального захисту населення, Ужгородський міськрайонний суд, відділ реєстраційних дій Чопської міської ради).

Надано своєчасно відповіді на листи що надходили від Центральної виборчої комісії, Закарпатської ОДА та громадян міста.

Інформаційно-довідкове забезпечення діяльності відділу ведення ДРВ Чопської міської ради здійснюється Розпорядником реєстру за допомогою офіційного сайту ЦВК, електронної пошти, і безпосередньо за допомогою АІТС ДРВ.

У 2017 році всі завдання Розпорядника Реєстру виконувались вчасно, якісно та на належному професійному рівні.