Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Укотре невідомі зловмисники зламали ліхтарі у сквері поблизу пам’ятника “Невинно загиблим жертвам Другої світової війни” (ФОТО)

0

У ніч із 21 на 22 липня невідомі зловмисники зламали ліхтарі у сквері поблизу пам’ятника “Невинно загиблим жертвам Другої світової війни”. Як ми повідомляли, минулого місяця також було пошкоджено ліхтар.

Нагадуємо, що відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У зв’язку з відсутністю підтримки депутатською більшістю програми впровадження вуличного відеоспостереження, яка неодноразово висувалася на розгляд сесії, немає можливості офіційно зафіксувати зловмисників на відео. Тому, шановні мешканці міста Чоп, якщо Ви володієте інформацією про тих, хто спричинив пошкодження, то просимо звертатися до Чопської міської ради.