Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Регіональні спеціалісти Програми “U-LEAD з Європою” відвідають місто Чоп

0

Чопська міська рада інформує, що регіональні спеціалісти Програми “U-LEAD з Європою”  планують відвідати нашу громаду 05.07.2018 року.

о 09.00 год.  –  планується ознайомлення з приміщенням ЦНАП в м. Чоп.

о 09.30 год. – пропонується проведення зустрічі та  детальне  обговорення заявки міста Чоп на отримання грантової допомоги, представлення інформації щодо програми “U-LEAD з Європою”.

Нагадаємо, що Чопська міська рада в березні 2018 року прийняла участь в грантовій програмі “U-LEAD з Європою” з проектом «Модернізація ЦНАП Чопської міської ради», яка передбачає матеріальну допомогу , а саме:

А) меблі для облаштування робочих місць для персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів ЦНАП;

Б) офісна техніка;

В) програмне забезпечення для ЦНАП;

Г) Розробка дизайну, зонування, візуалізація ЦНАП.

Наприкінці травня 2018 року за результатами Першого раунду відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення / модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) м. Чоп потрапило в перелік переможців відбору.

Для отримання грантової допомоги перед містом стоїть ряд завдань:

1) наявності проектно-кошторисної документації чи кошторису витрат та вчасного завершення ремонтних робіт у приміщеннях, які пропонуються для ЦНАП;

2) виділення достатнього фінансування для таких робіт (зокрема, рішення місцевої ради з відображенням цих видатків у місцевому бюджеті на 2018 рік).

Чопська міська рада запрошує на зустріч, яка відбудеться 05.07.2018 року о 9.30 в актовому залі Чопської міської ради представників влади, зокрема депутатів та громадських активістів.