Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Розпочалося будівництво автономної котельні, яка забезпечувати теплом міський Будинок культури (ФОТО)

0

Чопська міська рада і в подальшому продовжує здійснювати капітальні ремонти і будівництво нових об’єктів, які необхідні для нормального функціонування міста та надання послуг мешканцям Чопа.

Ще у 2011 році, разом із житловими будинками, Будинок культури був відключений від централізованого теплопостачання, і міська влада не зробила нічого для того, аби забезпечити приміщення закладу культури теплом у опалювальний сезон. Це призвело до того, що міський Будинок культури практично повністю перестав функціонувати: не проводилися концерти та інші заходи, майже перестали працювати гуртки (залишилося лише декілька танцювальних колективів).

Із зміною влади, змінилося і ставлення до культурного життя міста. Робиться усе для того, щоб чопські мешканці мали де розвивати свій творчий потенціал. Зрозуміло, що саме Будинок культури, де є багато приміщень, знову може стати зосередженням культурного і творчого потенціалу міста поряд із дитячою музичною школою. І для того, щоб у міському БК відкривалися гуртки і різноманітні групи, які би функціонували протягом усього року, наприкінці 2017 року було замінено 9 дверей, що допомогло покращити теплозбереження та усунути протяги. Наступним етапом з утеплення закладу стало розроблення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту мережі опалення та теплопостачання.

Минулого року була побудована перша автономна котельня, яка забезпечує теплом будівлю на вулиці Головна, 43, що дало можливість покращити умови надання адміністративних послуг для мешканців Чопа, умови роботи працівників ЦНАПу та комунальних підприємств міста.

Цього тижня стартувало будівництво автономної котельні, що забезпечуватиме теплом міський Будинок культури. На сьогодні вже проведені земельні роботи, встановлена опалубка, завершена заливка фундаменту. Крім того, здійснено оновлення проектно-кошторисної документації внутрішньої системи опалення, що в сукупності з будівництвом автономної котельні дасть надію культурному закладу цьогорічний опалювальний сезон зустріти у теплі. Тож будемо з нетерпінням чекати відкриття нових постійних гуртків, які розкриватимуть увесь потенціал чопської малечі у різноманітних напрямах, та ще більшої кількості заходів від творчих колективів міського Будинку культури.

Шановні мешканці міста, тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто кращим.