Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Клуб ветеранів війни та праці міста Чоп відзначив свою 30-ту річницю (ФОТО, ВІДЕО)

0

У суботу, 16 червня, Клуб ветеранів війни та праці м. Чоп відзначив свою 30-ту річницю.

На заході були присутні почесні гості: депутат Верховної Ради України Роберт Горват, Чопський міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Михайло Чолавин, “Почесний громадянин м. Чоп”, основний меценат клубу ветеранів Володимир Суліма, заступник голови Закарпатської обласної організації ветеранів Володимир Куло, голова Закарпатської регіональної ради війни та праці ВСП “Ужгородська дирекція залізничних перевезень” РФ “Львівська залізниця” Яків Сизий, представник Ужгородської територіальної профспілкової організації Олександр Ломов, голова і заступник Ради ветеранів міста Чоп Марія Гладнєва та Валентина Васько, голова Клубу пенсіонерів КМКС Каталін Молнар, колишній керівник хору Клубу ветеранів Андрій Гайналій, член редакційної колегії з випуску ювілейної брошури “Поки серце б’ється і душа жива” Ксенія Терещенко.

Хвилиною мовчання присутні вшанували попередніх керівників Клубу Володимира Машковського і Володимира Маркіна.

Про історію клубу ветеранів війни та праці розповів її голова Василь Волошин, який поздоровив усіх із ювілеєм.

Долучився до привітань і очільник Чопа Валерій Самардак, який нагородив присутніх грамотами міської ради: “Та енергетика, яка йде від вас дозволяє нам, керівництву Чопа, робити все для того, щоб наше місто ставало привабливішим, прагнути до кращого і добиватися нових успіхів. Я вдячний вам за те, що ви своєю критикою, своїми порадами допомагаєте вирішувати різні проблеми. Ви даєте настанови та поради, які дозволяють задуматися, чи правильно ми робимо, чи правильно ми рухаємося, а головне — заради чого ми живемо.

Я вдячний вам за те, що ви не просто допомагає, а ще й знаходите сили, черпаєте енергетику у творчості, самореалізовуєтеся у знаменитому на все Закарпаття хорі. Я вдячний вам за те, що ви завжди рухаєтеся вперед”.

Долучилися до привітань і почесні гості, які теплими словами, грамотами, подяками та подарунками привітали ювілярів із 30 річницею.

Цього дня зі святковою програмою виступили ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк”, вокальний ансамбль “Чупа чупс”, солісти Будинку культури Лія Дуніна та Анна Павлечко.

Наостанок усі присутні заспівали пісню “Многая літа”.