Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 30 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 12 червня, відбулося засідання 30 сесії Чопської міської ради VII скликання.

До порядку денного було підготовлено та обговорено 30 проектів рішень сесії, серед яких 2 додаткові питання, 1 виключене з порядку денного, 2 направлені на доопрацювання, а 3 не прийняті більшістю голосів. Крім того, 3 рішення були внесені депутатами безпосередньо під час засідання.

Засідання розпочалося з привітання депутата, який у міжсесійний період відзначив день народження.

Більшість депутатів проголосували за рішення щодо дострокового припинення повноважень секретаря і заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Міські обранці заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету міста за січень-березень 2018 року, Міську програма “Проведення дворазової (весняно-осінньої) дератизації у м. Чоп на 2018 рік”, зміни до бюджету міста на 2018 рік, до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2022 роки, до Програми створення та накопичення міського матеріального резерву та засобів індивідуального захисту органів дихання непрацюючого населення м. Чоп на 2017-2020 роки, до Програми соціально-економічного розвитку м. Чоп на 2018 рік. Разом із тим було встановлено місцеві податки та збори в м. Чоп на 2019 рік, вартість на платні медичні послуги, які надаються Комунальним закладом “Чопська міська лікарня” та Комунальним некомерційним підприємством “Чопський центр первинної медико-санітарної допомоги”, прийняте рішення про проведення незалежного аудиту фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств “Чистий Чоп” і “Водоканал Чоп”.

Крім того, були внесені зміни у структурі, штаті та чисельності апарату Чопської міської ради та затверджений план роботи Чопської міської ради на ІІ півріччя 2018 року.

Не були прийняті рішення про Програму фінансової підтримки комунальних підприємств м. Чоп на 2018-2020 роки, про схвалення міської програми “Впровадження системи вуличного відеоспостереження в м. Чоп на 2018-2020 роки”, про внесення змін до Програми управління об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Чоп на 2017-2019 роки. З порядку денного було виключене питання про надання згоди на передачу будівлі гуртожитку по вул. Головній, 12 в оперативне управління ГО “Українська асоціація інвалідів АТО”, а на доопрацювання направлені “Про затвердження умов конкурсу нерухомого майна алергологічного відділення за адресою: Закарпатська область, Тячівський район, смт. Солотвино, вул. Зарічна, 23 (Добролюбова)” і “Про внесення змін до рішення 36 сесії 5 скликання Чопської міської ради від 25.06.2010 р. № 7″.

Також було прийнято 13 рішень щодо земельних питань.

Наостанок до присутніх звернулася представник ГО “Клуб ветеранів війни та праці м.Чоп” Валентина Васько щодо систематичних пропусків засідань комісій і сесій депутатами.