Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Про розміщення реклами в невстановлених місцях (ФОТОДОКАЗ)

0

Сьогодні у Чопі знову була виявлена реклама, розміщена в невстановленому для цього місці. Нагадуємо: забороняється розклеювати рекламні оголошення на стовпах, деревах тощо, оскільки це порушує благоустрій міста та несе за собою адміністративну відповідальність.

Шановні мешканці міста Чоп! 

Чопська міська рада висловлює прохання не клеїти оголошення в невстановлених для цього місцях!

У місті встановлено 5 спеціальних дошки, де можна розміщувати рекламу, не наражаючись на адміністративне правопорушення: на розі просп. Залізничників і вул. Миру, вул. Берег і вул. Залізничній, вул. Квітова і Йосипа Бокшая, вул. Миру, вул. Латорицькій.

Розклеювання рекламних оголошень в недозволених для цього місцях тягне за собою адміністративну відповідальність. Відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні порушення штраф за порушення норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів сягає від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Просимо небайдужих мешканців міста у разі виявлення реклами у невстановлених місцях звертатися у Чопську міську раду (71-12-90, 71-12-42).

Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто кращим!