Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Невідомі зловмисники спалили сміттєві контейнери (ФОТО)

0

Укотре невідомі зловмисники пошкодили комунальне майно. Сьогодні вночі вандали спалили сміттєві контейнери, що розташовані поблизу багатоповерхових будинків на вулиці Спортивна.

Нагадуємо, що відповідно до статті 150 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення правил користування жилими приміщеннями, санітарного утримання місць загального користування, сходових кліток, ліфтів, під’їздів, придомових територій, порушення правил експлуатації жилих будинків, жилих приміщень та інженерного обладнання, безгосподарне їх утримання, а також самовільне переобладнання та перепланування жилих будинків і жилих приміщень, використання їх не за призначенням, псування жилих будинків, жилих приміщень, їх обладнання та об’єктів благоустрою – тягнуть за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Шановні мешканці міста Чоп, якщо Ви володієте інформацією про тих, хто спричинив пожежу, то просимо звертатися до Чопської міської ради. Грошова винагорода гарантована!