Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Закарпатській області розпочався сезон навігації на річках і озерах області для маломірних суден та інших плавзасобів

0

Із 20 травня 2018 року розпочалась навігація на річках і озерах області для маломірних суден та інших плавзасобів відповідно до розпорядження голови Закарпатської  ОДА №309 від 16 травня 2018 року.

Власникам маломірних (малих) суден, які проживають на території міста, нагадуємо, що  стоянка та експлуатація плавзасобів, які не зареєстровані та не пройшли технічного огляду (не мають технічного талону), без нанесених бортових номерів, на водних об’єктах Закарпатської області забороняється. Крім того, впродовж усього навігаційного періоду на водних об’єктах області будуть проводитися заходи щодо  посилення контролю за дотриманням судноводіями та власниками суден встановлених норм і правил користування маломірними (малими) суднами.

Керівникам підприємств, організацій та установ, що мають бази відпочинку на річках, озерах, водоймах області, до відкриття сезону відпочинку необхідно облаштувати стоянки для маломірних (малих) суден, інших плавзасобів відповідно до Правил для щорічного огляду з метою одержання дозволу на експлуатацію в управлінні Укртрансбезпеки у Закарпатській області (88000, м. Ужгород, вул. Гойди, 8, тел. (0312) 61-21-13, тел./факс (0312) 61-21-51).

Юридичним і фізичним особам, які використовують водні об’єкти області, в установленому порядку зареєструвати, перереєструвати плавзасоби та провести заміну на безстрокові білети, у яких закінчився термін дії, у відділі надання адміністративних послуг управління Укртрансбезпеки у Львівській області (79020, м. Львів, проспект В. Чорновола, буд. 57, 4 поверх, з поміткою (водний транспорт), тел. 096-388-75-20).