Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Звіт за 2017 рік постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку

0

Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Чопської міської ради VII скликання створена рішенням першої сесії VII скликання Чопської міської ради за № 6 від 12 листопада 2015 року відповідно до вимог Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, у складі: голова комісії – Голубка В.В., заступник голови – Вольський І.Л., секретар комісії – Берецкі Т.Й., членів комісії: Бублик М.В., Цекус А.О.

Комісія у своїй діяльності керується Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Положенням про постійні комісії Чопської міської ради VІІ – го скликання, затвердженим рішенням першої сесії VII скликання Чопської міської ради за № 6 від 12 листопада 2015 року.

Комісія у звітному періоді розглядала питання, які були внесені в порядок денний сесії Чопської міської ради, подавала зауваження і пропозиції щодо проектів рішень.

Так, протягом діяльності комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Чопської міської ради VII скликання  відбулось 9 засідань на яких розглянуто 59 питань. По всіх розглянутих питаннях комісією надано відповідні рекомендації на засідання Чопської міської ради.

На засіданнях комісії постійно розглядалися питання змін до Програми соціально-економічного розвитку, Програми «Питна вода 2006-2020 роки», Програми «Екологія», «Програми благоустрою м. Чоп на 2017-2018 роки» та інших цільових програм галузі житлово-комунального господарства та транспорту. Також розглядались питання щодо ремонту дорожнього покриття вулиць міста, ремонту покрівель багатоповерхових будинків, облаштування конструктивними елементами дитячих майданчиків, розміщення сміттєзбиральних контейнерів та інші питання у сфері благоустрою міста.

Протягом звітного періоду члени комісії долучалась до розгляду спірних питань щодо приватизації кімнат в гуртожитку за адресою: вул. Пушкіна, 5.

Відвідуваність членами комісії її засідань

ПІБ депутата

Кількість пропущених засідань постійних  комісій Кількість засідань постійних комісій % відвідування
Голубка В.В. 0 9

100%

Берецкі Т.Й.

3 66,7%
Вольський І. Л. 4

55,6%

Цекус А.О.

4 55,6%
Бублик М.В. 7

22,2%