Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Незабаром розпочнеться весняний призов на строкову військову службу у 2018 році

0

У квітні-травні в Україні стартує призов на весняну строкову службу, під котрий підпадають чоловіки, яким до дня відправлення у військові частині виповнилося 20 років та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову.

Термін служби складе до 18 місяців. Для українців з вищою освітою магістра (спеціаліста) – до 12 місяців.

Призов на строкову військову службу не передбачає залучення військовослужбовців строкової військової служби до участі в антитерористичній операції в Донецькій, Луганській областях.

Для отримання повісток на проходження медичного огляду звертатися у відділ з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС Чопської міської ради (м. Чоп, вул. Залізнична, 1, каб. 8) 71-28-83 або Ужгородського ОМВК (м. Ужгород, вул. Бородіна, 22/2) 61-28-00.

Медичний огляд для проходження строкової військової служби для  призовників міста Чоп проходитиме 27 березня 2018 року в Ужгородському ОМВК за адресою: м. Ужгород, вул. Бородіна, 22/2.

Довідки про навчання на денній формі та довідки про склад сім’ї, якщо є діти, приносити в Ужгородський ОМВК (м. Ужгород, вул. Бородіна, 22/2).

УВАГА! Ухилення від призову на строкову військову службу відповідно до статті 335 Кримінального кодексу України карається обмеженням волі на строк до 3-х років.