Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання постійної комісії з питань земельних відносин та містобудування

0

У середу, 24 січня, у приміщенні залу засідань Чопської міської ради о 14.00 год. відбудеться засідання комісії з питань земельних відносин та містобудування з наступним порядком денним:

1. Про оформлення права комунальної власності на земельні ділянки.
2. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
3. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
4. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
5. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для укладення договору оренди.
6. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо інвентаризації земель, на яких розташовані об’єкти комунальної власності.
7. Про передачу земельної ділянки на правах постійного користування.
8. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
9. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу  безоплатно у приватну  власність земельної  ділянки   для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель та споруд.
11. Про поновлення договору оренди земельної ділянки.
12. Про поновлення договору оренди земельної ділянки.
13. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки.
14. Різне.